Storitve

Izdelava orodij

Za vas razvijemo in izdelamo najrazličnejša orodja za brizganje termo plastike in tlačno litje aluminija do velikosti 800x600 mm. Modeliranje 3D elementov in sklopov izvajamo v računalniškem programu SolidWorks 2018, ki omogoča uvoz različnih formatov: Parasolid, IGES, STEP, Catia, ProE, Inventor, Stl, Dxf…

imageimage

Merilni laboratorij

Naš laboratorij je opremljen po vseh kriterijih, ki jih zahtevajo mednarodni standardi. Storitev merjenja opravlja mlad, strokovno izobražen in usposobljen kader, ki vam na podlagi meritev izdela kvalitetno merilno poročilo. V ponudbi imamo poleg osnovnega merjenja tudi 3D koordinatni merilni stroj, s katerim lahko za vas opravimo vse vrste trodimenzionalnih merjenj izdelkov ali delov orodja. Zadnja posodobitev v našem laboratoriju je bil optični merilni stroj s katerim smo dopolnili storitve merjenja.
Proizvodnja

Specializirani smo za brizganje tehnično kompleksnih plastičnih izdelkov, komponent za avtomobilsko in elektro industrijo ter za manjše gospodinjske aparate. Na področju brizganja plastike imamo dolgoletne izkušnje, sodoben strojni park in visokokvalificiran kader. Brizgamo lahko izdelke do maksimalne teže 600 gramov.

image